Indhold om zoologi fra afrika

Detaljeret beskrivelse af den afrikanske bushbuk; udbredelse, trofæstørrelse og jagtform.  Jagten på bushbuk begynder her.

En lille, elegant og talrigt forekommende  gazelle på den østafrikanske savanne.
Jagten på Thomson gazeller begynder her.

Zoologisk beskrivelse af den afrikanske Grants gazelle. Trofæstørrelser, jagtform, udbredelse – jagten begynder her.

Mountain reedbuck træffes kun i det stenede og klippefyldte bjergland som især den syd- og nordøstlige del af Sydafrika er så rig på.

Detaljeret beskrivelse af vortesvin; udbredelse, jagtform og trofæstørrelse.

Detaljeret beskrivelse af springbuck, der forekommer i fem forskellige underarter i det sydlige Afrika. Jagten på springbuck begynder her.

Detaljeret beskrivelse af sabelantilope; udbredelse, jagtform og trofæstørrelse. Jagten på sabelantilobe begynder her.

Detaljeret beskrivelse af den lille og hurtige oribi der findes i to forskellige underarter. Jagten på oribi begynder her.

Denne lille og vanskelige antilope forekommer i to underarter, der ikke findes i de samme områder. Jagten på grysbok begynder her..

I trofæmæssig sammenhæng skelner man skarpt mellem disse to arter, som de fleste zoologer mener er to racer af den samme art.

Detaljeret beskrivelse af oryx eller gemsbok som den også kaldes i den sydvestlige del af Afrika. En stor og sky antilope hvor såvel hanner som hunner bærer store smukke horn.

Detaljeret beskrivelse af stor kudu; udbredelse, jagtform og trofæstørrelser. Jagten på stor kudu begynder her.

Detaljeret beskrivelse af levevis og jagtform. Dette eftertragtede trofæ er skudstærkt og til tider dødsensfarligt - jagten begynder her.

Flere detaljer om levevis, udbredelse og biologi.

Der findes to arter. Detaljeret beskrivelse af udbredelse, jagtform og trofæernes størrelse. Jagten på Impala begynder her.