Indhold om Zoologi:

Findes og jages inderligt i det sydlige England, skønt dyrene oprindeligt stammer fra Kina. Jagten på de kinesiske vanddyr begynder lige her….

En lille lysebrun antilope, som kan drive enhver jæger til vanvid. Zoologi, jagtform og trofæbeskrivelse. Jagten på steenbok begynder her. 

De kommer oprindeligt fra Asien, men stortrives mange steder på den frie europæiske vildtbane. Zoologisk beskrivelse og medaljekrav. Jagten på sika starter her.

Detaljeret beskrivelse af den afrikanske bushbuk; udbredelse, trofæstørrelse og jagtform.  Jagten på bushbuk begynder her.

En lille, elegant og talrigt forekommende  gazelle på den østafrikanske savanne.
Jagten på Thomson gazeller begynder her.

Zoologisk beskrivelse af den afrikanske Grants gazelle. Trofæstørrelser, jagtform, udbredelse – jagten begynder her.

Årets undersøgelser af anskydninger af ræv, edderfugl og kortnæbbet gås bliver nu lanceret som en nyhed. Vi har skrevet om problemstillingen for måneder tilbage, men nu hvor sagen atter er i medierne, bringer vi her sagen kort..

Scolopax rusticola en mytologisk fugl, som på alle måder påkalder sig respekt og udfordrer jægeren i uhørt grad.

Elg

Alces alces. Zoologisk beskrivelse, pointkrav til medaljer og en lang række jagtrelevante oplysninger. Jagten på elg begynder her.

Ren

Rangifer tarandus. Zoologisk og biologisk beskrivelse. Oversigt over medaljekrav og de største trofæer.

Kinesisk hjorteart som kan jages i England. Zoologisk beskrivelse og pointkrav til medaljer.

Mountain reedbuck træffes kun i det stenede og klippefyldte bjergland som især den syd- og nordøstlige del af Sydafrika er så rig på.

Der findes tre underarter, som forekommer geografisk adskilt. Zoologisk beskrivelse af de danske riffeljægeres foretrukne vildt.

Zoologi. Dama dama. Biologi, pointkrav og de største trofæer.

Detaljeret beskrivelse af vortesvin; udbredelse, jagtform og trofæstørrelse.

Zoologi. Der findes 14 forskellige arter af vildsvin, og ni underarter.

Detaljeret beskrivelse af springbuck, der forekommer i fem forskellige underarter i det sydlige Afrika. Jagten på springbuck begynder her.

Detaljeret beskrivelse af sabelantilope; udbredelse, jagtform og trofæstørrelse. Jagten på sabelantilobe begynder her.

Detaljeret beskrivelse af den lille og hurtige oribi der findes i to forskellige underarter. Jagten på oribi begynder her.