VM i jagt forude

De seneste to dage har Christine Due og Tascha deltaget i den store internationale markprøve Mediterranean cup – uden at opnå præmiering.

Heldet udeblev.
”Tascha og jeg har igen ikke haft fugle for,” fortæller Christine Due til HuntersMagazine om gårsdagens afsluttende slip i Mediterranean Cup der blev afholdt i Serbien.
”Tascha har gået rigtig godt, men vi mangler lidt held. Ingen hunde fra de nordiske lande har opnået præmier,” fortsætter den firdobbelte verdensmester i jagt for stående hund, og beretter videre: ”Vi havde regnvejr hele dagen, og der blev kun givet få præmieringer, da hundene har haft svært ved at finde og tage stand for fuglene.”

Generalprøven.
Her på redaktionen opfatter vi den netop afsluttede markprøve som en regulær generalprøve på søndagens hårde konkurrence om VM-trofæet i Skt. Hubertus, hvor jæger og hund skal gennemføre en skarp jagtsituation.
Christine Due har tidligere vundet dette mesterskab fire gange, men Tascha har ikke prøvet det før.
Alt tyder imidlertid på at hunden er klar og skarp, og som enhver ved, så er en dårlig generalprøve et godt varsel for selve premieren.
”I dag skal vi træne til VM og nu håber vi på mere held,” slutter Christine Due fra Serbien, hvor dagen også skal bruge stil den formelle præsentation forud for søndagens VM.

Vi følger Christine og Tascha dag for dag, så ….. fortsættelse følger.