Træn hjemme

Træn hjemme

Red-I-Laseren findes i to udgaver med hver sin funktion. En der sender en konstant stråle, og en der sender et kortere glimt af samme længde som en haglsværm.

Træning gør mester.

For år tilbage var det kun de mest avancerede bøssemagere der var i besiddelse af en laser til at stikke ind i kammeret på haglgeværet, så man med egne øjne kunne se, om man også får våbnet til at pege på det mål som man kigger på inden man kaster hagleren til kinden.
Teknikken er blevet udviklet og er naturligvis også blevet billigere, så nu kan alle være med.
Nyste skud på laserstammen er dobbeltsystemet fra Red-I-Laser til haglgeværer, hvor der findes to indstikskapsler, så man nu kan træne hjemme i stuen eller i garagen.
Træningen går så ud på at fokusere på et punkt (ovre på den modsatte væg) og kaste våbnet til kinden og trykke på aftrækkeren. Så tændes laseren og den røde lysplet på væggen afslører om man rammer målet eller hvor men i givet fald sender haglsværmen hen.
Den nye glimt-ved-afskydning facilitet (SFS) gør det muligt at efterligne skuddets placering idet laseren sender et glimt hvis længde svarer til haglsværmens. SFS indgår i et kommende system hvor man kan tørtræne med EGET VÅBEN i forbindelse med video simulerede og projekterede jagtsituationer.

Nyt våben og nye skytter.

Foruden den daglige træning kan Red-I-Laseren også med fordel anvende når man forsøger at finde sig et nyt våben, får man kan i løbet af få forsøg afgøre hvor meget det nye våben man overvejer at købe skal bukkes og rettes før det kommer til at passe.
Nye skytter kan ligeledes drage fordel af systemet, fordi det tager mange skud at få så godt tag på våbnet at det kommer til skulderen og kinden på den samme måde hver gang. I stedet for de dyre duer på træningsbanen kan en del af denne motoriske færdighed nu opøves hjemme – med den lille røde lysplet som kontant ledestjerne.
Systemet kan købes direkte på nettet og koster 2.495,- hos www.jagtogfritid.dk