Røgegård Jagtfarm

Røgegård Jagtfarm

Ambitiøse planer.

Som vi beskrev i sidste uge, så er den nordjyske jagtfarm Røgegård blevet solgt. Køberen er Bjørn Nielsen som vi talte med i går. Han fortæller for det første, at den oprindelige stifter af jagtfarmen, Lasse Christensen, forbliver som medarbejder på farmen. Vi havde tidligere citeret den lokale avis for noget andet, og beklager unøjagtigheden.
Lasse Christensen etablerede i sin tid Røgegård som en jagt- og oplevelsesfarm, og det er den nye ejers plan, at farmen nu skal føres tilbage til Lasse Christensens oprindelige koncept, og så tilføjes en række nye facetter.

Nyjægere og jagttegnskurser.

Bjørn Nielsen er blandt andet optændt af ønsket om at gøre farmen til et uddannelsescenter for nye og nyere jæger. Det vil ske i form af nye og ganske omfattende jagttegnskurser, hvor aspirenterne får lejlighed til at lære alt det, som det kniber med på så mange andre kursussteder.
Samtidig vil de nye jægere, der har interesse for det, naturligvis også kunne debutere som riffeljægere ude på den cirka 80 hektar og smukt kuperede farms terræner.
Andre initiativer er støbeskeen, men dem vil Bjørn Nielsen indtil videre gerne holde lidt for sig selv.