Rævejagt på nettet

Filmen om den svenske rævejagt er produceret af Bearplay, som driver en svensk web-tjeneste med jagtfilm. HuntersMagazine.tv har indledt et tæt samarbejde med svenskerne, så vi kan vise endnu flere spændende jagtfilm.

Svensk rævejagt.
I denne ganske actionfyldte film om rævejagt oplever vi flere forskellige jagtdiscipliner i løbet af filmens næsten halvanden times varighed.
Der er således jagt på ræv fra grav, der er anstandsjagt og egentlig lokkejagt på den smukke røde ræv, der gør sig så strålende i den betagende svenske natur.

Filmen er produceret af svenske Bearplay som vi har indledt et tæt samarbejde med. De viser nogle af vores film og vi kan så vise nogle af deres.
Denne film er den anden af de ti film, vi foreløbigt har rettigheder til, så der kommer mere dramatisk jagt fra denne kilde i den nærmeste fremtid.

Rasmus Boström er en af Sveriges mest anerkendte og erfarne rovdyrjægere. Mange kender ham sikkert som bjørnejæger – han medvirker også i filmen Svensk bjørnejagt – men han har altså også stor passion for at efterstræbe ”den røde fribytter”, som er på parolen og paraden i denne omgang.

Varighed:                     1 time og 24 minutter
Sprog:                          Svensk

Medvirkende: 
Rasmus Boström
Jonas Lännbjer

Se trailer.