Nyt jagttøj til fremkommelige priser

Mærket Mike Hammer er udviklet i samarbejde med danske jægere og introduceres på et tidspunkt, hvor interessen for jagt og udendørssport eksploderer herhjemme.

Uden at blive flået.
Mike Hammer er navnet på et nyt dansk tøjmærke, der omfatter jagttøj til mere fremkommelige priser, lover Land & Fritid, der har butikker over hele landet.
”Udstyr og beklædning til jagt er behæftet med et hav af skrevne- og uskrevne regler, og jægere kan let ende med selv at blive ”flået”, inden det første stykke vildt har været inden for skudvidde,” skriver Land & Fritid i forbindelse med dagens offentliggørelse af det nye jagttøj. Mike Hammer kollektionen er udviklet af jægere og outdoorspecialister som et komplet tilbud til jægere, der ønsker de rigtige materialer i et flot design til rimelige priser.

”Vi har mærket en stigende efterspørgsel på jagtbeklædning og udstyr i vores butikker over hele landet. Den nye generation af jægere er ikke så traditionsbundne, men søger i stigende grad funktionalitet og god kvalitet. De vil gerne være ordentligt forberedt. Derfor har vi udviklet kollektionen i samarbejde med et bredt udsnit af erfarne jægere, skriver Erik Dalsro Jørgensen der er kædedirektør i Land & Fritid i dagens pressemeddelelse.

Omfattende kollektion.
Kollektionen omfatter blandt andet undertøj, sokker, bukser, skjorter, jakker, veste, støvler, fleece, windbreakers osv. 
Hertil kommer stålhaglspatroner, som sammen med sortimentet til vildtpleje og jagthunden flytter Land & Fritids butikkerne op i en liga der vil give de traditionelle jagtbutikker konkurrence.

Materialevalget er af god kvalitet, lover Land og Fritid, med bl.a. Hammertex-stof, der sikrer at yderlaget både kan ånde og stadig modstå regn, neoprenforing af jagtstøvler og behageligt åndbart undertøj.

Lave priser.
Kollektionen lanceres torsdag den 25. august, og vil løbende blive udvidet – og priserne, lover Land & Fritid, ligger typisk langt under normen.

Læs mere: www.landogfritid.dk