Nyt jagttøj

Hvis de jagtbare drøvtykkere ikke har nogen synderlig evne til at se farver, så vil de antageligt opfatte deres omgivelser som her illustreret af SnipeNStrike.

SNIPENSTRIKE.
Det nye jagttøj er på vej fra systuerne i det fjerne østen til de danske jagtbutikker.
Der er således mulighed for at indlede den kommende danske jagtsæson i helt nyt kamuflageantræk fra SnipeNStrike.
Tøjet er udviklet og sat i produktion af Carsten Andersen fra Fredericia, som i en årrække har fundet det tilgængelige jagttøj utilstrækkeligt. Derfor har han udviklet et helt nyt kamuflagemønster og anvendt det på en serie af jagtbeklædning som nu er klar til jagt.
SnipeNStrike har store forventninger til tøjet, som er blevet testet et års med deraf følgende justeringer og tilretninger af funktionaliteten.
Det nye danske jagttøj bryder med de traditionelle typer af jagtbeklædning på flere fronter.
Først og fremmest kan det både ses og mærkes, straks tøjet tages i brug, at det er udviklet af jægere til jægere. Lommerne sidder lige hvor de skal. Lynlåsene er af den bedste kvalitet. Membranerne er 2-3 gange bedre transporterende end det bedste der ellers er tilgængeligt i jagttøj. Tøjet er lydløst.
Prisen er på samme niveau som alle de andre producenters bedste tøjserier, og SnipeNStrike åbner jagtsæsonen med tre forskellige linjer som alle vil tilfredsstille den krævende pürschjæger.
SnipeNStrike
Bear jakke som har hætte. Fem lommer, tapede syninger og en trelagsmembran der gør den vandtæt og stærkt åndbar.

Køb i butikken eller på nettet.
Det er ikke kun tøjet og funktionaliteten der er banebrydende hos SnipeNStrike, for i modsætning til de andre danske jagtbeklædningsindustrier, så har SnipeNStrike også sat deres tøj til salg på nettet.
Prisen er nøjagtig den samme som ude i butikkerne, men kan Du ikke finde det nye jagttøj i Din lokale jagtbutik, så kan Du handle varerne direkte hos producenten. Det er et modig – og nogle vil sikkert kalde det dumdristigt – forsøg på at gøre dette nye jagttøj tilgængeligt for alle, og i forhold til de danske og internationale tilbagemeldinger der allerede er indløbet efter brugen af de første prototyper, så tegner denne danske satsning til at kunne blive mange jægeres foretrukne jagtbeklædning, når jagten går ud på at komme uset til vildtet.

Læs mere på www.snipenstrike.com