Ny jagtfilm

Ny jagtfilm

Polen.

Det er kronede dage i Polen lige nu. Hjortene er i brunst, og indtil videre har vejret været passende køligt til, at hjortene er i bevægelse med deres rudler. Vi har på blot to dage set det meste: Hinder der forsøger at skifte fra en rudel til en anden. Hjortene der står og brøler magtliderligt til hinanden, for at lokke myteristen over på deres side. Hjorte der simpelthen drøner ud af den tætte skov, for at hente de løse hinder, og hjorte der bruger de kapitale gevirer til at kradse skovbunden op. Alt sammen orkestreret for dybe brøl og mørke hjorte.

Film.
Det skal alt sammen blive til en ny udgave af Jagtmagasinet på dk4 og en gang til vinter til en ny DVD-film om den polske brunstjagt. Vi havde store vanskeligheder den første aften, på grund af heftig regn, som trods de vildeste anstrengelser for at undgå vandskader, alligevel trængte ind i det elektroniske udstyr. Vi havde på dette tidspunkt en flot rudel for med en kapital hjort, som blev anslået til at være mindst en sølvmedalje. Vi måtte forlade kamppladsen, inden vi overhovedet kom i gang, for kameraet nægtede at optage så meget som et sekund.
I går var vi så tilbage med vores bedagede reservekamera og et enestående held, for rudlen kom ud af skoven, og hjorten var så stor som vi huskede den.
Jægeren slap sin kugle, og flokken tog flugten.... og hvordan den historie ender, ja det skal man altså købe vores nye jagtfilm Brunstjagt for at finde ud af.
De følgende dage reporterer vi løbende fra brunsten i Polen på disse sider, så fortsættelse følger.