Ny bukkefilm

DVDen Medaljebukke ligger sammen med maj-nummeret af JAGT, Vildt og Våben. Den er opdelt i to afsnit, og det første er gratis, mens anden del koster bare 49 kroner. Det hele betales på SMS og er nemt og bekvemt.

Bukkefilm.
Der nedlægges en ræv, et vildsvin og ikke mindre en 14 bukke. Tre af dem er medaljebukke, og samtlige jagtscener er fyldt med intensitet og nerve. Ikke mindst når Louise Riis skal forsøge at fælde sit første stykke vildt, og når Jacob Kamman tager til Polen i brunsten, og formår at kalde bukkene ind – helt ind. Også den store medaljebuk, som nærmest er ved at løbe jægerne over ende.
Filmen er optaget i Polen i samarbejde med Gamekeeper, og mens de første bukke fældes under den smukke forårspremiere, så falder den største buk under brunsten.

Ny distribution.
I gamle dage købte man sine jagtfilm i jagtbutikkerne, men det marked er i voldsom tilbagegang. Derfor udkommer den nye bukkefilm sammen med denne måneds udgave af jagtmagasinet JAGT, Vildt og Våben, som kan købes i landets kiosker, butikker og på tankstationer.
Filmen udkommer som en miniserie i to afsnit, hvor det er gratis at se hele det første afsnit, mens anden del koster bare 49,- kroner plus almindelig SMS-takst – for betalingen sker via SMS.
”Det er pærelet,” forklarer udviklingschef Jacob Arentoft fra HuntersMagazine som har produceret filmen, ”og en betalingsform som vi jo alle kender helt fra biografbilletten til musikdownload,” fortsætter den digitale innovatør, der allerede er klar med de næste film til udgivelse sammen med JAGT, Vildt og Våben.

Se filmklip…