Kvinder på jagt

Kvinder på jagt

En hurtig undersøgelse.

De mandlige jægere tager generelt godt mod de kvindelige ditto derude. Det viser en aldeles uvidenskabelig undersøgelse, som vi satte i værk her på HuntersMagazine, samtidig med at bukkejagten gik ind.
På nuværende tid har over 430 læsere deltaget i afstemningen, og de er stort set enige. I hvert fald er 68 procent af den opfattelse, at det simpelthen er dejligt at kvinderne går på jagt, mens 13 procent finder, at det da går an. Altså 71 procent som hilser kvinderne velkommen.
Tilbage er en markant gruppering på 29 procent af jægerne, som til gengæld ikke er så begejstrede for det kvindelige jagtselskab.

Imod.

På landsplan er 5,2% af jægerne kvinder, men på landets jagttegnskurser er andelen af det modsatte køn mellem 10 og 13 procent. De bliver med andre ord stadig flere, og det skal man nok bare vænne sig til. Især hvis man tilhører den minoritetsgruppe af jægere som i vores afstemning har sat kryds ved et af felterne: Ikke for godt, Utåleligt eller Vi går på jagt for at slippe for kvinderne.
Det er den sidste kategori, den om at vi går på jagt for at slippe for kvinderne, der tiltrækker sig flest af kvindemodstandernes stemmer. Faktisk er der 11 procent som bekender sig til denne helt ærlige udmelding.
Senere på sommeren vil vi spørge de kvindelige jægere om deres holdning til undersøgelsens resultat.

Nedenfor findes en grafisk frem stilling af hvordan de 431 læsere har stemt frem til i dag.

Kvinder
© huntersmagazine.com
2011, Steen Andersen

.

Afstemningen er stadig åben, så har Du ikke allerede stemt kan Du nå det endnu.
Gå til afstemning.