Kampgale bukke!

Kampgale bukke!

En af de brunstende bukke der kun tænkte på sex og på at slås!
Af Jacob Kamman.

Slagsbror!

Morgenens anden buk blev kaldt ind fra ca. 100 meter. Han gik helt tydeligt og snusede efter fært af rivaler eller dejlige råer... Han reagerede med det samme på kontaktkaldet fra min lokale guide og styrede direkte op imod os. Da han sikrede på ca. 40 meter endte hans lange liv med en fin bladkugle.
Den ene stang var knækket halvvejs oppe og de lokale vurderede ham til at være ca. 6-8 år gammel. Han var fuld af knubs og mærker fra de vilde kampe der foregår for tiden, for at bevare sit revir.

Polsk hygge.

Morgenen endte i Stanizlaws køkken hvor der på et øjeblik blev stablet en hel banket på benene. Den hjemmelavet snaps smagte skønt og var sammen med vildsvinepølserne og hele den røgede ribbensside en af de bedste morgenmåltider jeg længe har fået. Den Polske gæstfrihed er omfattende og er helt klart en af grundende til at mange danske jægere tager til Polen igen og igen... OG så selvfølgelig på grund af bukkene! Og selv om både min fotograf, Kasper og jeg er meget trætte ovenpå en begivenhedsrig morgen så glæder jeg mig allerede til i aften, for med denne mængde af bukke og den tilstand de er i, kan det kun blive spændende.
Følg med her på disse sider...