Jagtrejser

Jagtmagasinet på dk4 tager ud til nogle af de udenlandske revirer, og forsøger at trænge til bunds i, hvad det er for nogle økonomiske spilleregler der gælder i jagtrejsebranchen.

Hård konkurrence.
Der er meget krudtrøg, våbenolie og tunge lædermøbler i jagtbranchen, der gør sig inderlige anstrengelser for at arrangerer både jagten og omgivelserne, så de ligner alt det man har hørt om, siden man begyndte at drømme om at jage i udlandet.
Og selvom det sine steder ser både romantisk, idyllisk og overskudsagtigt ud, så foregår der bag kulisserne et drama, som ikke lader de vilde dyrs kampe om territorium, mad og mager noget tilbage.
Til gengæld er jagtrejsebranchen ingen guldgruppe. Mange af landets selskaber løber kun lige rundt, og der er ikke så meget der tyder på, at det skal blive ret meget bedre.
Det er konkurrencens skyld. For når det drejer sig om jagtrejser, så skal de store etablerede foretagne konkurrere mod små enmandsbetjente virksomheder, som gerne arbejder til en meget lav løn, fordi en af de afledte sidegevinster ved al møjen og besværet er besøg – og det vil sige jagt – på de revirer, som man sælger rejser til.

På den baggrund forekommer det ganske umuligt at drive store professionelle jagtrejsebureauer, og man kan ikke lade være med at spørge de store selskaber om, hvordan de dog kan fungere i sådan et konkurrenceklima. Og det gør Jagtmagasinet så….
Søndag klokken 20.00, mandag klokken 22.30 og syv andre gange i løbet af de kommende to uger….

Medvirkende:                                                             
Henning Olsen, Buhls Jagtrejser
Tina Jeppesen, Diana Jagtrejser
Carsten Ottesen, Matswani Safaris
Anders Wanstrup, Korsholm Jagtrejser
Thomas Larsen, Field and Forest