Jagt med stående hunde

Christine Due er firdobbelt verdensmester i jagt med stående hund, og den gennemgående jæger i denne udgave af Jagtmagasinet som primært handler om jagt med ruhårede hønse hunde og med gammel dansk hønsehund.

Jagt med stående hunde.
Mange danske jægere regner stadig jagt med de stående hunde for en vigtig del af selve jagten sjæl.
Jagtmagasinet på dk4 har over to sæsoner fulgt disse intense jagter med henholdsvis gammel dansk hønsehund og med ruhårede hønsehunde.
Det er der kommet en meget smuk jagtreportage ud af, som i eftermiddag har premiere på dk4 klokken 18.30.
Den gennemgående jæger i denne episke jagtfortælling er den firdobbelte verdensmester i jagt med stående hund, Christine Due, som fortæller om hvordan hun træner sine hunde op til præstationer i verdensklasse og hvorfor hun gør det.
Blandt mange andre medvirker også den navnkundige Kjeld Rasmussen som beretter om hvordan de smukke agerhøns har fascineret ham hele livet.

Vildtpleje.
I samme udsendelse deltager også formanden for Danmarks Jægerforbund sammen med miljø- og fødevareministeren for at fortælle om de forandringer der er på vej i landbruget – og hvilke positive konsekvenser det kan få for den vildtpleje der skal sikre biodiversiteten derude hvor jagten foregår.

HuntersGame.
Sidst men ikke mindst rummer denne udgave af Jagtmagasinet en reportage fra Sjællands første skydebiograf, hvor man nu har mulighed for at træne sine skydefærdigheder med egen jagtriffel og skarpt i kammeret.
Jagtmagasinet sendes i aften klokken 18.30 i morgen klokken 22.30 og på yderligere otte forskellige tidspunkter i løbet af de kommende uger.