Jæger vil skyde katte

Jæger vil skyde katte

Fortvivlet jæger.

“For at sige det rent ud, de pisser og skider i min carport, i mit skur, de skraber i bedene i haven og føder deres unger i mit udhus, og sommeren igennem ligger vi søvnløse på grund af kattejammer,” siger han til Venstrebladet i Holbæk.
Derfor vil han nu løse problemerne endegyldigt, ved simpelthen at skyde kattene, og han hævder at have loven på sin side. Det bekræftes af politiet.
”Når man forud har annonceret, hvad man har til hensigt, kan man aflive både omstrejfende hunde og katte,” siger Jan Siersen fra lokalpolitiet i Holbæk til Holbæk Amts Venstreblad, der samtidig oplyser, at jægeren har søgt hjælp til at løse problemet hos politiet, dyreværnet, kommunen og Kattens Værn uden tilfredsstillende resultat.
Derfor ser jægeren, der optræder anonymt i Venstrebladet, men er kendt af bladets redaktion, ingen anden udvej: “Jeg skyder dem,” siger jægeren, der har indrykket en annonce i den lokale avis med følgende ordlyd:
Da katte efterhånden er blevet et problem på vores matrikel, BG 149 Lammefjorden Fårevejle, henstiller vi til katteejere i Fårevejle St. by at holde katten på eget område, da vi ellers ser os nødsaget til at indfange og ombringe katten efter loven om mark og vejfred paragraf 1-14.