Jæger af hjertet

Jæger af hjertet

Har aldrig givet op.

Jan Krossteig er en stærk personlighed. Både privat og forretningsmæssigt. Når han har sat sig et eller andet for, så gennemfører han. Han har aldrig givet op. Det forklarer han i næste udgave af Jagtmagasinet som har premiere på dk4 på søndag klokken 17.00 og derefter genudsendes 10 gange i løbet af de kommende to uger.

Jan Krossteig.

Historien om Jan Krossteig er historien om drømmene der kan realiseres. Som ung barberlærling fødtes interessen for jagt, men økonomien tillod ikke mange ture på Dianas stier. Derfor blev indtægterne suppleret med hårdt markarbejde, for om efteråret at få lov til at jage på de roemarker, der krævede sved og rygsmerter sommeren igennem. I 1974 skabte Jan Krossteig så Diana Jagtrejser og sled som besat i syv lange år før den første succes begyndte at vise sig. Det var et arbejde så omfattende, at han ofte startede dagen med at kaste op af udmattelse!
Tyve år senere var Diana Jagtrejser Europas – og måske verdens – største jagtrejsebureau, og i 1996 solgte fynske Jan Krossteig sit livsværk, for at hellige sig sin nye afrikanske farm.
Da Diana Jagtrejser gik konkurs i 2008 generhvervede Jan Krossteig sit livsværk, og fører det i dag videre stærkere end nogen sinde.
Jagtmagasinet har fulgt den karismatiske fynbo i nogle måneder, og har blandt andet været med ham på jagt efter bøfler og elefanter i et helt nyåbnet jagtområde i Sydafrika, som han har udviklet sammen med den stamme der ejer jorden.
Det er der kommet et stærkt og ærligt portræt ud af, og det vises fra på søndag og to uger frem på dk4.
Premiere søndag klokken 17.00.
Se de øvrige sendetidspunkter.