Italiensk jagt

Italiensk keiler

Vildsvinet blev fældet på cirka 150 meters afstand, og viste sig at være en stærk keiler.

Italien.
Det viser sig, at Italien er et strålende jagtland, hvor der er cirka en million jægere, men meget få tilrejsende af slagsen. Det er ikke fordi vi ikke er velkomne, eller fordi det er besværligt. Slet ikke. Men mest af alt fordi, vi nok ikke er opmærksomme på muligheden, og så fordi det kræver lokale invitationer for at komme med.
Opnår man det, så venter der den tilrejsende jæger store oplevelser, hvor der drives jagt i konsortier, som vi kender det her fra det høje nord, og duejagter så besynderlige, at man ikke tror det, før man har oplevet det – om ikke andet så på tv.

Jagtmagasinet.
Og det er der så mulighed for fra på søndag på den landsdækkende tv-kanal dk4. De har haft et tv-hold med på drivjagt og duejagt i det nordlige Italien. Drivjagten foregik sammen med 25 lokale jægere, der griber det hele sikkert og anstændigt an. Dagen efter stod den på duejagt med levende lokkere i et skydetårn på knap 20 meters højde og med plads til seks jægere skulder ved skulder.
Det hele kan opleves på dk4. Første gang på søndag klokken 17.00, på mandag klokken 22.30 og derefter på yderligere ni forskellige tidspunkter fordelt over de kommende to uger.
Jagten er arrangeret af Italien Information Service, der i årtier har arrangeret kulturrejser til Italien, og nu dækker det begreb så også over selskabets nye initiativ, der gerne skulle få flere danskere ud på revirerne sammen med de italienske jægere.

Læs mere om rejsemulighederne hos Italien Information Service.