Gamekeeper udvider

Gamekeeper udvider

Sydafrika.

Gamekeeper har hidtil været kendt for sine kvalitetsrige jagtrejser til ikke mindst Storbritannien og Polen. I selskabets årlange virke har fokus været rettet benhårdt på revirer, lande og områder, som medarbejderne selv har kendskab til.
Samme filosofi finder anvendelse i forhold til selskabets nyeste initiativ, som omfatter klassiske safarijagter i Sydafrika, hvor Gamekeeper nu har indledt et tæt samarbejde med Knud Eskildsen. De seneste tretten år har han drevet safarifarmen Vygeboom og har arrangeret mange især danske og norske jægeres jagtoplevelser på Vygeboom og andre steder i Sydafrika.
Danske Knud Eskildsen har jagtretten på 10.000 hektar sydafrikansk natur, hvor der er store muligheder for at gøre den afrikanske drøm til virkelighed.

Et marked i knibe.

Gamekeepers nye tiltag kommer på et tidspunkt, hvor de afrikanske jagtudbydere generelt er presset af ikke mindst et vigende amerikansk marked. Det er især de store dyre jagter som amerikanske storvildtjægere nu aflyser i dusinvis, og derfor går der næppe en dag, uden at nye tilbud på jagtrejser på elefanter, løver og leoparder sendes i omløb. De danske jægere er ikke helt så tilbageholdende med deres investeringer i jagt og oplevelser, som deres amerikanske åndsfæller, men der er også en tendens til, at danske jægere i højere grad er på udkig efter god jagt med især antilopetrofæer i den rimelige (pris-)klasse, og til denne form for jagter er Sydafrika sammen med Namibia de to lande der bedst lever op til en stor del af de danske jægeres afrikadrømme og jagtforventninger.