Det vilde Polen!

Det vilde Polen!

Flot brunstbuk nedlagt på jagten som danske Gamekeeper har arrangeret.
Af Jacob Kamman.

Filmoptagelse.

Jeg når ikke at blæse tredie gang I bukkekaldet før en ung hidsig buk kommer løbende I fuld fart ud fra skoven. Den har kurs lige op mod os og det går over stok og sten! Fotograf Kasper Borg har svært ved at nå at stille focus, så hurtigt går det! Da bukken er inde på 30 meter får den dog fært af os og hopper ind I det høje korn. Her står den helt forvirret og forstår ikke hvor menneskelugten pludselig kom fra.
Reviret ligger i nærheden af landsbyen Boguszewo og er utroligt smukt. Markerne er ved at blive høstet og de rullende bakker afslører en ny betagende udsigt bag hver bakketop og hvert et sving.

Vilde bukke.

Brunsten er bestemt i fuld gang og vi har på denne første dag af jagten set vild aktivitet. Vi har kaldt et par bukke til os, set råer blive jaget rundt i cirkler og oplevet helt uhørt opførsel fra bukkene. Dagens resultat blev 4 bukke og hvis det ikke var for ønsket om at skyde nogle rigtig store bukke, kunne vi let have skudt et par stykker mere. Det samlet antal af observeret bukke i dag blev ca. 20!
I morgen fortsætter jagten på den store medalje buk og
beretningen om denne helt unikke og betagende jagtform fortsætter ligeledes på disse sider...