Dagen før dagen

Christine Due – som her er fanget i en situation med hønsehunden Tascha fra dk4s Jagtmagasinet der er ved at klippe en udsendelse med Christine Due - har vundet VM i Skt. Hubertus fire gange. Tascha har aldrig prøvet det før, men er helt cool.

Serbien.
I dag er der første dag i VM for stående hunde dernede i det sydlige Serbien.
I morgen gælder det Skt. Hubertus hvor hunden skal finde fugl, tage stand, rejse fuglen ved at gå målrettet frem ved siden af føreren og når fuglen rejses skal hunden naturligvis holde sig i ro, mens hundeføreren fælder fuglen, som derpå skal apporteres.
Den kunst har Christine Due vist at hun er verdens bedste til fire gange tidligere – oven i købet tre gange i træk.
Nu skal hun til det igen, om end forberedelserne måske ikke har været helt så optimale som det var ønsket.

De foregående dage.
Onsdag og torsdag var der international markprøve i Serbien, og konkurrencen var hård, for de fleste af deltagerne er også dem der kæmper om VM denne weekend.
Christine Due og Tascha var på markerne begge dage, men fandt ikke fugle og fik derfor hverken præmiering eller optimal træning ud af anstrengelserne.
I går var regulær træningsdag, og da døjede Christine med rygproblemer og fik derfor kun trænet minimalt. Den træning der trods alt blev gennemført foregik på vilde fasaner, ”men jeg fik desværre ikke mulighed for at skyde nogen,” forklarer Christine.
Men i dag begynder VM, ”og det danske hold er sulten efter præmier,” slutter Christine Due, som vi følger dagligt her på HuntersMagazine….
Så: Fortsættelse følger.