Bukkejagt 2009

Bukkejagt 2009

Bukkejagt på tv.

Jæger og fotograf var på plads også denne bukkepremiere fra morgenstunden den 16. maj. Jagten foregik ude på de åbne marker mellem lange hegn og store remisser. Og der var bukke at pürsche på. Rigtige store bukke, som gjorde det til en udfordring, bare at komme i nærheden af dem.
Der var også en buk som forsvandt. Det klassiske nummer, hvor den det ene øjeblik står der nok så frejdigt, og det næste er som sunket i jorden. Har man prøvet det før??

Forklaringen.

Ja ikke? Til tider bliver man jo så desperat, at man tænker, at bukken er forhekset. Men i denne udsendelse på landsdækkende dk4 får vi den rigtige forklaring. Takket være en årvågen fotograf, som simpelthen er på det helt rigtige sted på det perfekte tidspunkt. Derfor indeholder denne udsendelse forklaringen på bukkens næsten magiske evner, og historien om en bukketradition i en stor sjællandsk jagtforening, hvor bukkene er altid er omdrejningspunktet den 16 maj...

Alt dette og meget mere kan opleves i Jagtmagasinet på dk4 i dag klokken 17.00. Igen i morgen klokken 22.30 og derefter yderligere 8 gange i løbet af de kommende 12 dage.

Se planen for de øvrige tidspunkter for udsendelserne.