Brunst!

Brunst!

Når solen står op begynder løjerne...Af Jacob Kamman.

Det er nu!

Meldingen er klar over telefonen: Brunsten ER begyndt! Det er vores rejsearrangør Kenneth fra Gamekeeper der siger de, for en bukkejæger, ophidsende ord. Planen er lagt for de afsluttende optagelser af Huntersmagazines nyeste jagtfilm, ”medaljebukke”. Reviret hedder Rogacz, som betyder råbuk og er på 7.000 ha., hvoraf 1.500 ha er skov. Brunsten er efter sigende godt i gang og høsten er næsten overstået så det hele ligger op til en fremragende tur.
For denne skribent vil det være første gang jeg skal prøve kræfter med denne intense jagtform og jeg må indrømme at jeg glæder mig! Mon ikke vi kan få kaldt nogle store brunstige bukke helt tæt på kameraet og skytten...

brunst grej
© huntersmagazine.com

Lokkekald, patroner, kikkert og magasin. Så er vi klar...

Grejet

Når vi drager af sted mod det Polske revir er der to nye dimser med i bagagen. Det drejer sig om den klassiske Butollo gummibold og så den helt nye kalde pibe, Nordik Roe. De skal selvfølgelig begge to testes og alt litteratur og video materiale er blevet studeret indgående. Nu er det op til Diana, vejret og alle de sædvanlige faktorer der skal afgøre succesen.

Rapporter.

Følg den Polske brunstjagt og strabadserne fra filmoptagelsen her på disse sider.
Har du en historie fra brunstjagten? Er den startet i Sverige?
Har du taget et billede?
Send historien til: buk@huntersmagazine.com

Knæk & Bræk!