Bjergjagt

Bjergjagt

Spanien.

Der er enorme jagtmuligheder i Spanien, og der er kun tre en halv times flyvning til eventyret, som kan findes over det meste af det solbeskinnede land, som vi primært kender til som et rent ferieland. Men ferien kan kombineres med jagt. Også på familieplan, og har man højere jagtambitioner, så kan de med stor succes udleves i den tyndere luft i de spanske bjerge.

Ibex.

I Spanien findes der fire forskellige varianter af den iberiske stenbuk – eller Ibex som den sædvanligvis omtales.
Disse fire underarter er geografisk adskilt, og forekommer i hvert sit bjergmassiv. Oppe i højderne, hvor man som jæger udfordres både i forhold til sin fysiske formåen og i forhold til skydefærdighederne. Og det er jo nok værd at rejse efter.
Jagtmagasinet fra landsdækkende dk4 er rejst mod tinderne, og har indledt en spansk tour de ibex, som tager sin begyndelse i den udsendelse der har premiere på søndag klokken 17.00.
Jagten begynder godt nok som en anstandsjagt på mankefår. Men på jagt skal man være indstillet på at tilpasse sig situationen. Også når jagten slår fejl, og skal man samtidig filme det hele til tv, så må man også være indstillet på tekniske uheld. Som når kameraet bliver knust for eksempel.
Søndagens udsendelse fortæller det hele, og ender med en hektisk jagt på en meget smuk Sierra Nevada stenbuk.
Jagten som de kommende uger kan opleves på tv, er arrangeret af spanske IberHunting (link ude til højre) som tilbyder en bred vifte af jagtmuligheder over hele Spanien.
Se hvornår Jagtmagasinet genudsendes.

Se traileren.