Afrikanske hundyr

Afrikanske hundyr

Limpopo – Sydafrika.

”Det ene ord tog det andet,” forklarer Jagtmagasinets Steen Andersen, om baggrunden for at tage med Limpopo Safaris til Sydafrika for at jage hundyr. ”Der var en anden anledning til, at jeg talte med folkene fra Limpopo, og så kom vi til at sludre om muligheden for at jage afrikanske hundyr. Jeg har længe haft lyst til at prøve denne jagtform, hvor det i højere grad handler om selve jagten frem for trofæerne, og så var det nærmest en aftale, før nogen kunne nå at komme i tvivl...”
Jagtmagasinet tog af sted på jagten forrige år lige efter den traditionelle højsæson i juni-juli, og skønt der kun var få dage til rådighed, på grund af andre tv-optagelser, så blev det på alle måder en udbytterig jagt.

Impaler og kuduer.

”Det var planen at vi skulle gå hårdt til impalerne, og helst skyde to ad gangen,” fortsætter Steen. ”Men impalerne var bare ikke særligt jagtinteresserede de dage, så i stedet fældede vi to kudukøer, og det var vi alle godt tilfreds med.”
Jagten var arrangeret af Limpopo Travel, foregik på selskabets ejendom i Sydafrika: Limpopo Safaris og blev ledet af chef-PH Mias Cronje.
Programmet sendes på dk4 i morgen aften klokken 22.30 og yderligere ni gange i løbet af de to kommende uger.

Se hvornår Jagtmagasinet er på skærmen.

Oplev lidt af stemningen.