Afrikansk bukkejagt

Mountain reedbuck – bjerg rørbuk - nedlagt i Eastern Cape i Sydafrika sammen med Jagtmagasinets bestyrer Steen Andersen. Oplev Steens to forbiskud på dk4 – første gang i aften klokken 20.00.

Bukkejagt syd for Ækvator.
Jagtmagasinet er taget på bukkejagt i Sydafrika hvor der findes mange forskellige slags bukke.
Jagten foregår i henholdsvis Eastern Cape og i Limpopo hvor Claus Danielsen og Steen Andersen efterstræber en stærk bush buk, en adræt lille bjergbuk og en abnorm ”rødbuk” som hver for sig indrammer en del af det afrikanske bukkeeventyr.

Enestående optagelser.
Denne episode af Jagtmagasinet er optaget i september 2015 hvor holdet bag tv-programmet for første gang havde et superslowmotion-kamera med ud på jagterne.
Det er der kommet nogle enestående optagelser ud af – hvor det i et par situationer simpelthen er muligt at se kuglen bryde luften frem til dyret.
I en af jagtsituationerne er det endvidere muligt at se i detaljer hvad der egentlig sker, når kuglen sidder helt perfekt, og bukken forender i knaldet.

Øvrige medvirkende er:
Jamie Renton, Professionel jæger
Herman Lubbe, Chef-PH, Matswani Safaris
Fann van Schalkwyk, Professionel jæger

Jagtmagasinet sendes på dk4 i aften klokken 20.00, mandag aften klokken 22.30 og yderligere otte gange i løbet af de kommende to uger.