Afrika

Afrika

Trofæjagt.

På søndag klokken 17.00 handler Jagtmagasinet på dk4 om den klassiske trofæjagt i Afrika. I Namibia for at være mere præcis, og det er der en god grund til.
For det første så er den moderne videnskab i dag enige om, at mennesket stammer fra Afrika, og dernæst så er der ingen tvivl om, at den klassiske trofæjagt, sådan som den kendes over hele verden i dag, ligeledes har sit udspring i Afrika, hjulpet godt på vej af stærke karakterer som Karen Blixen, Ernest Hemingway og Robert Ruark.

Arnestedet.

Næste uges udgave af Jagtmagasinet på dk4 foregår således på kontinentet hvor mennesket og jagtens kilde stadig flyder intens og uforudsigeligt.
I dette afsnit efterstræbes springbuck og zebra i selskab med en professionel jæger der personligt har nedlagt over 200 løver. En af Namibias levende legender, som ganske enkelt er nødt til at dræbe løverne – ellers dræber de hans livsgrundlag.
I løbet af dette smukt producerede program får vi selvfølgelig mulighed for at opleve en række intense jagtsituationer, men der er også lejlighed til at få et dybere indblik i hvordan sådan en jagtsafari foregår, og ikke mindst hvad der sker med dyrene når de er blevet skudt af de tilrejsende jægere.

Namibia
© huntersmagazine.com
2009

.

Steen Andersen sammen med den professionelle jæger Evert Burger, som har nedlagt over 200 løver.

Mere Afrika.

I programmet nedlægges to dyr, og har Du lyst til at opleve mere af den afrikanske jagt, så er vores jagtfilm Trofæjagt i Afrika et oplagt valg. Den sammenligner blandt andet steppezebraen med bjergzebraen (ved nedlægger en af hver) og byder på en intens girafjagt – blandt meget andet. Filmen kan købes direkte på nettet eller i landets velassorterede jagtforretninger.

Køb Trofæjagt i Afrika.

Læs mere om Trofæjagt i Afrika.