3T trofæer

3T trofæer

Logistik.

Claus Christensen er entreprenør. Det vil sige, at han har solgt sin forretning for tre år siden. Med held, for det var lige inden den globale krise satte alt i bakgear, men han er stadig entreprenant. Han kan antageligt slet ikke lade være.
Vi opsøger ham på hans landlige domicil, hvor han har haft sit aktive og virksomme liv i en halv menneskealder lige uden for Roskilde med udsigt over jagtreviret og fjorden.
”Jeg har knoklet røven ud af bukserne i mere end 30 år,” indleder Claus, da vi spørger ham om, hvorfor han ikke nyder sit otium og slapper af, men i stedet arbejder videre med en helt ny virksomhed. Og sagen er, at det slet ikke ligger til Claus, der endnu ikke er fyldt 60, at slappe af. Der skal ske noget, og der skal udrettes noget samtidig. Derfor faldt det lige for, at hans store jagtlidenskab skulle være omdrejningspunktet i dette hans nyeste erhvervsinitiativ, og han er ikke alene om det.

Barndomsvennerne.

”Henrik og John er mine barndomsvenner, og vi ville gerne have en aktivitet sammen, forsætter Claus på en skoldhed sommerdag. Og i hans univers er der ikke ret langt fra tanke til handling, så i løbet af kort tid havde de tre venner drøftet mulighederne, udtænkt en forretningsplan og etableret en virksomhed som skal gøre den afsluttende del af trofæjagten i Sydafrika til en smertefri fornøjelse.
Omdrejningspunktet i 3T er Trofæbehandling, Transport og Toldpapirerne. Derfor de 3 T’er i navnet. Det vil sige, at 3T tilbyder, at få de sydafrikanske trofæer konserveret, hvorpå de bliver sendt til Danmark med fly til skibspriser. Afslutningsvis sørger 3T for fortoldningen og indførelse, så deres ydelse reelt går ud på, at tage hånd om trofæet fra det afhentes af konservatoren på lodgen i Sydafrika til det lander på jægerens bopæl i Danmark.

Bedre priser.

I forvejen tilbyder nogle danske jagtrejsebureauer en del af disse services til deres kunder, så spørgsmålet er hvorfor 3T kaster sig ind i dette marked. Claus Christensen forklarer derpå, at han har jaget en del i Sydafrika, at han jo ikke kan lade være med at interesserer sig for detaljerne, og at han på den måde opdagede, at en del rejsebureauer tager stærkt opskruede priser for såvel konservatorarbejdet som for transporten af trofæerne til Danmark. Så i realiteten blev kimen til ideen bag 3T sået for lang tid siden, da Claus selv begyndte at organisere konservatorarbejdet og transporten af sine egne sydafrikanske trofæer. Allerede i denne indledende fase stod det ham klart, at der var så mange penge at spare, at han kan tilbyde denne service til andre jægere, få sine egne omkostninger dækket og stadig ordne hele entreprisen til en mærkbart lavere pris end den nogle jagtrejsebureauer praktiserer.
”De danske jægere kan risikere at overpris for konservatorarbejdet i forhold til de priser jeg kan skaffe,” uddyber Claus, da vi graver videre i de prisstrukturer der knytter sig til jagten i Sydafrika, som stadig er det afrikanske land der tiltrækker sig flest danske jægeres interesse.
Claus fik hurtig sin foretrukne sydafrikanske konservator med på ideen og formidler nu konservatorarbejde til samme lave prisniveau som konservatoren selv tager, men med 3T’s service og eget arbejde indeholdt i prisen.
”Det her er jo en service fra jæger til jæger,” forklarer Claus Christensen og tilføjer; ”jeg vil gerne hjælpe andre danske jægere til at få deres trofæer hjem i flot stand inden for et halvt år.” Så ud over at være billigere end konkurrenterne, så er der også tegn i sol og måne på, at 3T vil evne at reducere ventetiden – i nogle tilfælde med mange måneder eller halve år.
”Mange er stadig lidt famlende overfor alt det fremmede. I vores tilfælde betaler Du i Danmark. Med danske penge, og Du taler med en dansk mand, når det hele skal arrangeres,” understreger Claus, der af erfaring ved, at det kan være en barriere for nogle jægere, at alt i Sydafrika foregår på et fremmed sprog.

Kvaliteten.

Fra sin tid som entreprenør ved Claus alt om kvalitetssikrings betydning, så derfor har det været magtpåliggende for ham at vide, at ingen trofæer forlader konservatoren, uden at chefen selv har gennemgået og finpudset de sidste detaljer på hver enkelt trofæ.
Det fremgår tydeligt i snakken med Claus Christensen, at der er seriøsitet og engagement i arbejdet. Blandt andet er der også indeholdt en dansk totalforsikring i den samlede pakke af serviceydelser fra 3T trofæer.

Sydafrika.

Indtil videre tilbyder 3T udelukkende sin service i Sydafrika, men vil ikke afvise at andre lande kan komme i spil en gang i fremtiden. Samtidig understreger Claus Christensen at 3T ikke er sat i verden for at generere et enormt overskud. ”Det her skal bare hvile i sig selv, ja det er egentligt lidt som en forening, hvor man blot skal have udgifterne dækket,” slutter Claus der samtidig beskriver, at 3T organiserer transporten allerede inden jægeren er taget til Sydafrika. Så er der ro under jagten. Beslutningerne er på plads. Jægeren, konservatoren, lodgen og 3T har skrevet mails sammen, og alle ved hvad der forventes efter det afrikanske jagteventyr. Derpå kan jægeren trygt tage af sted, nyde al det afrikanske i fulde drag og rejse hjem med sikker forvisning om, at trofæerne er i hus inden der er gået mere end 6-8 måneder.

Klik www.3t-aps.dk eller på banneret ude til højre for at få flere oplysninger om priser og 3T trofæer.