Fra arkivet

Ny jagtreportage på HuntersMagazine.tv handler om det nye fasanforlig, om udsætning af fasaner, om vildtplanter, remisser og bukkejagt.
Ny film på HuntersMagazine.tv. Den handler om den svenske bæverjagt og er rig på smukke naturscenerier og på konkret viden om, hvordan man kommer på skudhold af de forsigtige bævere.
Der er nu så mange gæs i Danmark, at dyrene kommer i konflikt med både landbrug, flysikkerhed og naturen som helhed.
I denne uges udgave af Jagtmagasinet på dk4 anvendes der svensk og dansk beklædning, tysk våben og der efterstræbes afrikanske vildtarter. 
I dag er der møde i Vildtforvaltningsrådet, hvor fasanudsætningernes fremtid skal afgøres – blandt andet. 
Der bliver ingen leopardjagt i Sydafrika i år. Sidste års nul-kvote forlænges. Men i 2018 bliver jagten på de smukke katte måske genåbnet.
Natten til i dag har ukendte gerningsmænd kørt en bil gennem butiksruden til den nordsjællandske jagtbutik Gamefair og stjålet de dyre kikkerter.
Jagttegn.net tilbyder nu jagttegnsundervisning på engelsk. Behovet har været stigende de senere år, og nu går den landsdækkende jagttegnsunderviser hele vejen.
Ny overvågning bekræfter at Fyn atter er odderland.
I denne uges udgave af Jagtmagasinet på dk4 anvendes der svensk beklædning, japansk våben, dansk jæger og sønderjyske jagttraditioner.

Blogs

Et skælsættende år i jagtverdenen er ovre og et nyt har netop taget sin begyndelse. Det rummer enorme udfordringer: Et formandsvalg i Danmark og en gryende misagtelse af jægere globalt – blandt andet.

De udsatte fasaner bliver det jagtpolitiske omdrejningspunkt de kommende år.

Skulle det vise sig, at dispensationerne til dueregulering gives for let, for hurtigt eller for ukritisk, så er det sikkert også meget anstændigt med en regulær regulering på dette felt.  
Er det ikke?