Fra arkivet

Der er nu så mange gæs i Danmark, at dyrene kommer i konflikt med både landbrug, flysikkerhed og naturen som helhed.
Den polske bukkejagt er nu gået ind i sit andet døgn, og vi følger fortsat en gruppe danske jægeres bestræbelser og resultater helt ovre i den sydøstlige del af Polen.
Ny tilskudsordning gør det mere attraktivt for private skovejere at lade skov med store naturværdier stå urørt.
Udsætningerne kan fortsætte i fremtiden, og i visse tilfælde kan der fremover udsættes op til 12 fasaner per hektar. Det er resultatet af dagens forlig i Vildtforvaltningsrådet.
Natten til i dag har ukendte gerningsmænd kørt en bil gennem butiksruden til den nordsjællandske jagtbutik Gamefair og stjålet de dyre kikkerter.
I aften er der premiere på HuntersMagazine.tv på den svenske film om losjagt med Rasmus Boström som en af de ledende kræfter.
Miljø-og fødevareministeren er på vej med nye regler, der forbyder salg af 18 invasive arter, som truer den særegne danske natur. Det gælder bl.a. hybenrosen.
Den polske bukkejagt er nu i gang på andet døgn, og vi følger en gruppe danske jægeres bestræbelser og resultater helt ovre i den sydøstlige del af Polen.
Ny overvågning bekræfter at Fyn atter er odderland.
Fredag og lørdag er der MINI COUNTRY FAIR hos Hubertushuset i Ringsted. To dage med massevis af arrangementer og super gode tilbud.

Blogs

Et skælsættende år i jagtverdenen er ovre og et nyt har netop taget sin begyndelse. Det rummer enorme udfordringer: Et formandsvalg i Danmark og en gryende misagtelse af jægere globalt – blandt andet.

De udsatte fasaner bliver det jagtpolitiske omdrejningspunkt de kommende år.

Skulle det vise sig, at dispensationerne til dueregulering gives for let, for hurtigt eller for ukritisk, så er det sikkert også meget anstændigt med en regulær regulering på dette felt.  
Er det ikke?