Fra arkivet

Fra næste år må der udsættes 8-12 fasaner per hektar under forudsætning af, at der findes en biotopplan for området og at naturforbedringerne skal være af varig karakter.
Jagtfilm der handler om al den viden jægerne kan medvirke til at fremskaffe om vildtet. Vinterhvid reportage om kolde facts.
Ny titel på HuntersMagazine.tv. Mød de to gæve sneppejægere Børge og Poul når de jager snepper med stående hunde.
Den nordjyske hanulv er på baggrund af DNA-spor fra en spytprøve identificeret som en unge fra Lübtheen-koblet, der holder til sydøst for Hamburg.
Ved årsskiftet blev der etableret en dansk afdeling af Safari Club International.
SKYDESKOLEN 12 – her er den fyldestgørende instruktion til den nye riffelskytte der skal godt i gang – eller til den erfarne skytte der har brug for at få fat på de basale færdigheder på ny.
På HuntersMagazine.tv er anden og sidste del af reportagen fra Afrikajagten tilbage i 2004 netop kommet on-line.
Premiere på HuntersMagazine.tv på en smuk bukkejagtsfilm der endnu ikke har været vist på tv. Der fældes to bukke og et vildsvin – i tre skud.
Ny titel på HuntersMagazine.tv. Denne gang om hvordan man tester sine haglpatroner, og om hvilke faktorer der er afgørende.
En ny milepæl er passeret på HuntersMagazine.tv som nu har 140 filmtitler på repertoiret – og der kommer to nye til hver eneste uge….

Blogs

Et skælsættende år i jagtverdenen er ovre og et nyt har netop taget sin begyndelse. Det rummer enorme udfordringer: Et formandsvalg i Danmark og en gryende misagtelse af jægere globalt – blandt andet.

De udsatte fasaner bliver det jagtpolitiske omdrejningspunkt de kommende år.

Skulle det vise sig, at dispensationerne til dueregulering gives for let, for hurtigt eller for ukritisk, så er det sikkert også meget anstændigt med en regulær regulering på dette felt.  
Er det ikke?