Fra arkivet

Dagens pressemeddelelse fra Miljø- og fødevareministeriet har skabt forvirring på de sociale medier. Her er alt hvad du skal vide om regulering af vildsvin i Danmark.
Det bliver nu lettere at få tilladelse til at skyde problemulve, siger miljøminister Jakob Ellemann-Jensen.
Ny aktuel film på HuntersMagazine.tv om et frivilligt initiativ, der får nye jægere ud på jagt sammen med erfarne folk.
En ung hunulv er blevet skudt på en mark af en forbikørende mand i en bil. Politiet har i den forbindelse anholdt en 66-årig mand.
Med revolver og mistnet. Tag med på jagtekspedition efter fuglevildt i verdens største nationalpark, hvor isbjørnene og frosten hersker, og hvor alting er uforudsigeligt. Se filmen på HuntersMagazine.tv
Nyt dansk studie viser, at den nuværende artindeling af zebraer ikke er korrekt.
Butikskæden Land & Fritid opstiller som de første i Danmark returcontainere til brugte patronhylstre i sine 41 butikker i Danmark.Samtidig donerer kæden 10 øre pr. solgt haglpatron til Jægernes Naturfond.
Ved årsskiftet blev der etableret en dansk afdeling af Safari Club International.
Fødevarestyrelsen finder flere fugle med influenza. Særligt i Nordvestjylland og på Sydvestsjælland er fugle bukket under for den højpatogene fugleinfluenza H5N6.
En af de mange nye jagtfilm på HuntersMagazine.tv handler om den intense og dybt spændende drivjagt man kan opleve forskellige steder i Polen.

Blogs

Et skælsættende år i jagtverdenen er ovre og et nyt har netop taget sin begyndelse. Det rummer enorme udfordringer: Et formandsvalg i Danmark og en gryende misagtelse af jægere globalt – blandt andet.

De udsatte fasaner bliver det jagtpolitiske omdrejningspunkt de kommende år.

Skulle det vise sig, at dispensationerne til dueregulering gives for let, for hurtigt eller for ukritisk, så er det sikkert også meget anstændigt med en regulær regulering på dette felt.  
Er det ikke?