Fra arkivet

61 spor af ulv eller formodet ulv blev der registreret i de to sidste måneder af 2017.
To danske forskere efterlyser større politisk ansvarlighed, bedre erstatninger, ordentlige ulvehegn og satellitsporinger af de danske ulve.
Med revolver og mistnet. Tag med på jagtekspedition efter fuglevildt i verdens største nationalpark, hvor isbjørnene og frosten hersker, og hvor alting er uforudsigeligt. Se filmen på HuntersMagazine.tv
Det skal ikke være tilladt at bruge pesticider, når private får støtte til at rejse ny skov, mener miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen.
Der er fundet fugleinfluenza i yderligere fire havørne.
Fødevarestyrelsen finder flere fugle med influenza. Særligt i Nordvestjylland og på Sydvestsjælland er fugle bukket under for den højpatogene fugleinfluenza H5N6.
Bukkejagten er netop gået ind i Letland, og HuntersMagazine er på jagt efter de smukke bukke og indholdet til en ny film om denne intense jagtform.
En ung hunulv er blevet skudt på en mark af en forbikørende mand i en bil. Politiet har i den forbindelse anholdt en 66-årig mand.
I den kommende weekend er der jagtmesse i Odense, og blandt de mere prominente gæster er justitsminister Søren Pape Poulsen, der skal medvirke i en paneldebat om jagt og jægere.
To måneder om året er der harejagt på Færøerne. Den nyeste vildtudbyttestatistik er netop udkommet.

Blogs

Et skælsættende år i jagtverdenen er ovre og et nyt har netop taget sin begyndelse. Det rummer enorme udfordringer: Et formandsvalg i Danmark og en gryende misagtelse af jægere globalt – blandt andet.

De udsatte fasaner bliver det jagtpolitiske omdrejningspunkt de kommende år.

Skulle det vise sig, at dispensationerne til dueregulering gives for let, for hurtigt eller for ukritisk, så er det sikkert også meget anstændigt med en regulær regulering på dette felt.  
Er det ikke?