Fra arkivet

Lenstyrelsen i Osby bekræfter at der er skudt en svensk ulv i forbindelse med jagt. Den svenske bukkejagt er netop gået ind i dag, og det svenske politi er underrettet om sagen.
  Danmarks Naturfredningsforening har denne weekend fået ny præsident. Efter kampvalg afløser den 39-årige Maria Reumert Gjerding nu Ella Maria Bisschop-Larsen, der har siddet på posten siden 2006.
Fødevarestyrelsen finder flere fugle med influenza. Særligt i Nordvestjylland og på Sydvestsjælland er fugle bukket under for den højpatogene fugleinfluenza H5N6.
En af de mange nye jagtfilm på HuntersMagazine.tv handler om den intense og dybt spændende drivjagt man kan opleve forskellige steder i Polen.
Så er den danske jagtsæson netop gået ind, og for første gang i en halv menneskealder er der atter mulighed for at gå på jagt i Danmark i skjorteærmer….
Bukkejagten er netop gået ind i Letland, og HuntersMagazine er på jagt efter de smukke bukke og indholdet til en ny film om denne intense jagtform.
61 spor af ulv eller formodet ulv blev der registreret i de to sidste måneder af 2017.
Der er fundet fugleinfluenza i yderligere fire havørne.
Med revolver og mistnet. Tag med på jagtekspedition efter fuglevildt i verdens største nationalpark, hvor isbjørnene og frosten hersker, og hvor alting er uforudsigeligt. Se filmen på HuntersMagazine.tv
To danske forskere efterlyser større politisk ansvarlighed, bedre erstatninger, ordentlige ulvehegn og satellitsporinger af de danske ulve.

Blogs

Et skælsættende år i jagtverdenen er ovre og et nyt har netop taget sin begyndelse. Det rummer enorme udfordringer: Et formandsvalg i Danmark og en gryende misagtelse af jægere globalt – blandt andet.

De udsatte fasaner bliver det jagtpolitiske omdrejningspunkt de kommende år.

Skulle det vise sig, at dispensationerne til dueregulering gives for let, for hurtigt eller for ukritisk, så er det sikkert også meget anstændigt med en regulær regulering på dette felt.  
Er det ikke?