Fra arkivet

Ny titel på HuntersMagazine.tv. Denne gang om hvordan man tester sine haglpatroner, og om hvilke faktorer der er afgørende.
Ulvene i det vestjyske er grund til meget bekymring for landmænd og lokale. Det får nu miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen til at invitere berørte borgere og interessenter til et borgermøde om ulve. Pressen er velkommen.
Premiere på HuntersMagazine.tv på en smuk bukkejagtsfilm der endnu ikke har været vist på tv. Der fældes to bukke og et vildsvin – i tre skud.
I går var der første behandling i Folketinget af en ny lov, der skal gøre det lovligt at jage med falke og andre rovfugle i Danmark. Samtidig åbner den nye lov for forsøg med buejagt på då- sika- og kronvildt.
Fra næste år må der udsættes 8-12 fasaner per hektar under forudsætning af, at der findes en biotopplan for området og at naturforbedringerne skal være af varig karakter.
Nordjyske har sat sine fire månedsmagasiner, heriblandt Jagt, Vildt og Våben til salg.
Fremtidens jagttider er netop blevet offentliggjort, og rummer en række udvidelser af såvel arter som jagttider. De nye jagttider træder i kraft til næste år.
Ny titel på HuntersMagazine.tv. Mød de to gæve sneppejægere Børge og Poul når de jager snepper med stående hunde.
Jagtfilm der handler om al den viden jægerne kan medvirke til at fremskaffe om vildtet. Vinterhvid reportage om kolde facts.
Nyt dansk studie viser, at den nuværende artindeling af zebraer ikke er korrekt.

Blogs

Et skælsættende år i jagtverdenen er ovre og et nyt har netop taget sin begyndelse. Det rummer enorme udfordringer: Et formandsvalg i Danmark og en gryende misagtelse af jægere globalt – blandt andet.

De udsatte fasaner bliver det jagtpolitiske omdrejningspunkt de kommende år.

Skulle det vise sig, at dispensationerne til dueregulering gives for let, for hurtigt eller for ukritisk, så er det sikkert også meget anstændigt med en regulær regulering på dette felt.  
Er det ikke?