Fra arkivet

To måneder om året er der harejagt på Færøerne. Den nyeste vildtudbyttestatistik er netop udkommet.
Weekendens jagtmesse i Odense satte publikumsrekord, og forventningerne til den næste messe om to år er allerede på vej op.
En ung hunulv er blevet skudt på en mark af en forbikørende mand i en bil. Politiet har i den forbindelse anholdt en 66-årig mand.
Butikskæden Land & Fritid opstiller som de første i Danmark returcontainere til brugte patronhylstre i sine 41 butikker i Danmark.Samtidig donerer kæden 10 øre pr. solgt haglpatron til Jægernes Naturfond.
61 spor af ulv eller formodet ulv blev der registreret i de to sidste måneder af 2017.
En af de mange nye jagtfilm på HuntersMagazine.tv handler om den intense og dybt spændende drivjagt man kan opleve forskellige steder i Polen.
Der er fundet fugleinfluenza i yderligere fire havørne.
Dagens pressemeddelelse fra Miljø- og fødevareministeriet har skabt forvirring på de sociale medier. Her er alt hvad du skal vide om regulering af vildsvin i Danmark.
SKYDESKOLEN 12 – her er den fyldestgørende instruktion til den nye riffelskytte der skal godt i gang – eller til den erfarne skytte der har brug for at få fat på de basale færdigheder på ny.
  Danmarks Naturfredningsforening har denne weekend fået ny præsident. Efter kampvalg afløser den 39-årige Maria Reumert Gjerding nu Ella Maria Bisschop-Larsen, der har siddet på posten siden 2006.

Blogs

Et skælsættende år i jagtverdenen er ovre og et nyt har netop taget sin begyndelse. Det rummer enorme udfordringer: Et formandsvalg i Danmark og en gryende misagtelse af jægere globalt – blandt andet.

De udsatte fasaner bliver det jagtpolitiske omdrejningspunkt de kommende år.

Skulle det vise sig, at dispensationerne til dueregulering gives for let, for hurtigt eller for ukritisk, så er det sikkert også meget anstændigt med en regulær regulering på dette felt.  
Er det ikke?