Fra arkivet

Bukkejagten er netop gået ind i Letland, og HuntersMagazine er på jagt efter de smukke bukke og indholdet til en ny film om denne intense jagtform.
To måneder om året er der harejagt på Færøerne. Den nyeste vildtudbyttestatistik er netop udkommet.
På HuntersMagazine.tv har vi nu passeret 180 forskellige filmtitler. Den nyeste handler om forlægning af havfugle.
  Danmarks Naturfredningsforening har denne weekend fået ny præsident. Efter kampvalg afløser den 39-årige Maria Reumert Gjerding nu Ella Maria Bisschop-Larsen, der har siddet på posten siden 2006.
En ung hunulv er blevet skudt på en mark af en forbikørende mand i en bil. Politiet har i den forbindelse anholdt en 66-årig mand.
Der er fundet fugleinfluenza i yderligere fire havørne.
Dagens pressemeddelelse fra Miljø- og fødevareministeriet har skabt forvirring på de sociale medier. Her er alt hvad du skal vide om regulering af vildsvin i Danmark.
Det skal ikke være tilladt at bruge pesticider, når private får støtte til at rejse ny skov, mener miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen.
Fødevarestyrelsen finder flere fugle med influenza. Særligt i Nordvestjylland og på Sydvestsjælland er fugle bukket under for den højpatogene fugleinfluenza H5N6.
61 spor af ulv eller formodet ulv blev der registreret i de to sidste måneder af 2017.

Blogs

Et skælsættende år i jagtverdenen er ovre og et nyt har netop taget sin begyndelse. Det rummer enorme udfordringer: Et formandsvalg i Danmark og en gryende misagtelse af jægere globalt – blandt andet.

De udsatte fasaner bliver det jagtpolitiske omdrejningspunkt de kommende år.

Skulle det vise sig, at dispensationerne til dueregulering gives for let, for hurtigt eller for ukritisk, så er det sikkert også meget anstændigt med en regulær regulering på dette felt.  
Er det ikke?